Din Konto Kurv: (tom)

 

Stjernesund.dk´s kost og sundhedes anbefalinger skiller sig ud i forhold til dagens kostråd.

Stjernesund.dk skiller sig ud med stolthed i sindet og stor overbevisning!


Hvorfor jeg ikke mener at dagens kostråd, er korrekte og tit direkte skadelige for os, kan du læse meget mere om i min E-bog.

E-bogen er skrevet så du kan få sandheden om sundhed. Få sandheden omkring hvad sund kost i virkeligheden er!

Du kan læse mere om E-bogen og bestille den her: http://stjernesund.dk/22-e-bogen.html


Her er mine 5 forslag til en sund snack!

1.  "Fond" med kokosolie og friskpresset appelsin juice. 

Her har vi den absolut sundeste snack.

Fond fra kogte knogler indeholder protein af højeste kvalitet! Det er anti inflammatorisk-anti stress- anti "aging" og meget andet! 

Det skaber en super sund energi produktion i dine celler og modarbejder det overtal af proteiner fra kød som vi danskere altid har. 

Kokosolie er ligeledes super godt for alle kroppens funktioner. Det modarbejder bla. de mange flerumættet fedtsyre som vi generelt har alt for mange af i kroppen. Flerumættet fedt som kan være ret skadeligt i den koncentration. Appelsin juice er som "fonden" fyldt med vitaminer og minerale og så er det vores krops primære energikilde. Nemlig sukker fra frugt! 

Med 1-1 1/2 kop fond med en stor teske kokosolie i (som kan opbevares i et termo krus og holdes varm som en slags suppe), samt et glas appelsin juice vil du have en af verdens bedst snacks!


2. Hjemmelavet Quinoa knækbrød med (økologisk) ren smør og evt. ost eller andet pålæg.

Ja, jeg sagde med smør på!

Du kan læse mere om hvorfor stjernesund.dk mener at smør er meget vigtigt at have i kosten, og frem for alt super sundt for os.

Osten du putter på skal selvfølgelig være økologisk fordi det kommer fra sunde køer, som så giver deres sundhed videre til dig i osten! Hvis du kan skaffe ost af råmælk er det klart at foretrække.

Osteforhandleren på Kultorvet ved Nørreport station har flere varianter. Det samme har Osted mejeri i Roskilde. Osten må gerne være den ”fede” da fedt i (økologisk) ost er sundt! Igen fortæller jeg meget mere om hvorfor i min E-bog.

Stjernesund.dk´s hjemmelavede opskrift på Quinoa knækbrød kan ses her: http://stjernesund.dk/blog/entry/10-quinoa-opskrift

Mener du ikke at du har modet, tiden eller evnerne til at lave knækbrød, så kan alm. Knækbrød i den groveste form du kender bruges i stedet. Rugbrød kan også benyttes. Dog er de langtfra lige så sunde alternativer som Quinoa knækbrød. Du skal også sikre dig at du ikke lider af gluten allergi.

Mellem 30-50% af os vesterlændinge menes at lide af denne ”skjulte” allergi! Gluten allergi kan have meget alvorlige konsekvenser og jeg har lavet en video blog som beskriver de mange mulige symptomer som gluten kan have og hvordan det kan påvirke dit helbred.

Video bloggen om gluten kan ses her: http://stjernesund.dk/blog/entry/33-gluten-video


3. Yoghurt naturel med glutenfri havregryn, frugt, Jeg beskriver forskellige ”super frugter” i min E-bog, og hvad de gør godt for.

Jeg søder personligt med yoghurt med lidt vanilje Stevia, da jeg finder den super god til at give en sød vanilje smag.

Men jeg må ikke anbefale Stevia til dig, for Stevia er stadig er forbudt at sælge som fødevare i EU. Endnu. Du kan læse meget mere om Stevia her: http://stjernesund.dk/9-stevia
 

4. En smoothie med frugt eller grønt, samt kokosolie og et høj kvalitets protein produkt. Det eneste proteinpulver fra Danmark som anbefales kan købes på www.alun.dk. Gelatine af højeste kvalitet er et andet og faktisk sundere alternativ til protein pulver.

Hvorfor jeg anbefaler gelatine af højeste kvalitet kommer jeg ind på i en artikel her: http://www.stjernesund.dk/blog/entry/36-om-gelatine.

Jeg mener at gelatine har super gavnlige effekter, og så er det stort set 100% protein!

Kokosolien er næsten 100% mættet fedt, og derfor super sundt for os. Ja du hørte rigtigt. Mættet fedt er sundt og slet ikke skadeligt, som dagens kostråd og diverse medier fortæller dig. Hvordan det nu passer og hvorfor?

Kig i min E-bog og du vil blive meget klogere på sund kost.

Du får aldrig nok proteiner i din smoothie, ved bare at blende bær og andet grønt. Derfor er et tilskud af protein og fedt nødvendigt for at få ”nok” ud af din smoothie.


5. Æg og frugt med gulerødder eller andet grønt. 

Æg (økologiske selvfølgelig) er en ”Super food” i sig selv. Æg indeholder utallige gavnlige vitaminer, mineraler, proteiner og fedtstoffer. Buræg har vist sig at have en markant dårligere sundheds profil, samt indeholde flere mindre gavnlige elementer, som burhønen har fået gennem dens billige og skadelige kost. Derudover er det faktisk helt brutal dyreplageri på den måde som hønsene lever. Men det fokusere vi ikke på nu.

For ganske få år siden anbefalede sundhedsstyrelsen at du højst måtte spise et æg om dagen. For æg har jo meget kolesterol i sig! Derfor er det ikke sundt. Nu er det råd ganske forsigtigt forsvundet igen. Hvad er der sket?

Er der ikke længere kolesterol i æg? Jo, det er der! Masser af sund og nærrende kolesterol! Sundhedsstyrelsen har fjernet ”pas på æg” anbefalingen, men anbefalingen omkring kolesterol holder de stadig fast i. Det er en SUPER farlig og skadelig anbefaling.

Citat fra sundheds styrelsen: 

"Har du forhøjet kolesterolindhold i blodet, skal du begrænse mængden af fedt i din mad"

Her har sundhedsstyrelsen og den generelle lægevidenskab fejlet i stor stil!

Det har haft katastrofale følger for folke sundheden, at kolesterol i mad og i din krop, stadig bliver betragtet som en fjende. Intet kunne være mere forkert! Kolesterol kan i mange tilfælde redde dit liv! Kolesterol i din krop er blandt dine bedste soldater i kroppen, når det kommer til at bekæmpe sygdomme og betændelses tilstande!

Jeg har i min E-bog givet en logisk og videnskabelig forklaring på hvorfor kolesterol ikke er farlig for os, og hvad du i virkeligheden skal undgå, hvis du vil undgå hjertekarsygdomme.     

 

Du kan finde flere snack og middags forslag, samt opskrifter her:

http://stjernesund.dk/blog/category/2-artikler-opskrifter


God appetit og velbekomme! 
Home Hjem | Tilbage til Sunde Artikler

 

*}