Din Konto Kurv: (tom)

 

Jeg har samlet et lille udpluk af tilfredse "kunder" som har trænet og stadig træner sammen med mig.

Det er super vigtigt for mig at oplevelsen altid bliver positiv og at vi kommer i mål, i forhold til de mål vi i starten sammen har sat os, med hvad træningen skal give af resultater!


Lone 

Hvad forventede du af Martin, som din personlige trænings vejleder?

"Jeg troede egentlig at jeg kunne nøjes med 1-2 ganges personlig træning, få et program og derefter træner selv. Men da jeg havde haft 2 diskusprolapser var det nødvendig med god instruktion gennem en længere periode, for at få indarbejdet øvelserne korrekt. Det blev til 30 timer og pengene var godt givet ud."

Blev disse forventninger indfriet?

"Nu havde jeg ikke det store forventninger fra start, men fik dem undervejs og de blev indfriet. Jeg havde store vanskeligheder med at lave øvelserne i starten, men meget hurtig mærkede man en forskel.

Jeg fik 4 træningsprogrammer, som jeg stadig bruger, her ½ år efter vores sidste træningsgang."

Havde du nogle smerter, skader, generelle krops problemer som blev forbedret? "Stort set alle smerter fra min diskusprolaps er forsvundet eller aftaget kraftigt."

Følte du at programmet og øvelserne var spændende og anderledes?

"I forhold til de fleste andre der træner i fitnescenter er mine øvelser anderledes idet jeg træner flere muskelgrupper samtidigt."

Følte du at øvelserne og programmet gav dig resultater i form af øget styrke, opstramning, mindsket problemer med ryg/andet eller evt. Vægttab?

"Bestemt, jeg har fået arm og mavemuskler, noget som jeg ikke havde før. Ja ok det havde jeg, men nu kan jeg mærke at de er der. Og blevet meget mere smidig og bevægelig."

Var timerne med Martin behagelige og forgik i med godt humør?

"Bestemt, vi havde mange sjove og spændende samtale om kost, sundhed og motion."

Ville du anbefale Martin til andre og hvis ja, hvorfor?

"Ja, men i særdeleshed det at have en personlig træner er en super ide hvis man har skader, skavanker eller andre kropsproblemer. Så får man lavet øvelserne rigtigt, således at man undgår skader."

 

Annette

Jeg vil sige et kæmpe tak, for din hjælp mht. træningen.

Du aner ikke hvor meget det har betydet og især hjulpe mig, med at kunne få min hverdag til at fungerer normalt igen.

Ingen sur mor om morgen mere, fordi smerterne i ryggen og lænden er fuldstændigt væk, takket være din hjælp og støtte.

Jeg har fået øjne åbnet mere op og er blevet meget mere selvstændig, efter alle vores samtaler vi har haft i forbindelse med træningen. Hvilket er rigtigt skønt. 

Det kan godt være jeg har betalt til mine trænings timer med dig, men du er også et menneske  som os andre. Du skal have et stort ros  for dit arbejde.

Jeg har stor respekt for dit arbejde og dig i det hele tage, det skal du ikke være i tvivl om.

Og det bedste af det hele, så kan jeg godt li’ at du også har humor. Jeg vil komme til at savne vores trænings timer, men håber at vi ses på et eller andet tidspunkt.

Lise, 5x år.

Jeg mødte Martin første gang en lørdag formiddag.

Jeg var spændt, bl.a fordi jeg aldrig havde drømt om at jeg ville opsøge personlig træning.

Havde aldrig været i et træningscenter, men da jeg havde fået skavanker efter at være styrtet på min cykel nogle gange, besluttede jeg mig for at prøve.

Martin og jeg talte sammen og han foreslog 15 timers træning sammen med ham.

Jeg må sige at det har været guld værd for mig.

Hvis jeg passer min træning ca. 2 til 3 gange om ugen, har jeg ingen skavanker mere. Jeg har tre forskellige programmer jeg kører, så jeg får styrket hele kroppen.

Jeg har fået flere kræfter og min balance er væsentlig forbedret.

Derudover må jeg sige at Martin er dejlig rolig og vi har haft det hyggeligt og sjovt.

Han er god til at læse , hvis det bliver for nemt, og så finder han straks på noget andet. Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale andre.

Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem.

Dan, 46 år.

Jeg er 46 år og har i mange år bøvlet med dårlig ryg.

Jeg blev i september sidste år opereret i min ankel, hvor der blev fjernet noget brusk.

Jeg fik det godt i min ryg, og mente, at det var på tide at få stabiliseret hele det nu genoprettede kadaver.

Jeg henvendte mig derfor i et motionscenter, hvor jeg fik kontakt til Martin. Vi havde en samtale, hvor jeg redegjorde for mine gamle skavanker og dårligdomme, hvorefter Martin lagde et træningsprogram for mig.

Vi startede programmet, og fik hurtigt tunet os ind på vægte og diverse øvelser, og efter lidt snak frem og tilbage, kom vi frem til en beskrivelse af de enkelte øvelser, som selv jeg kunne forstå og udføre.

Lektionerne er alle foregået i en god atmosfære, og efterhånden som vi lærte hinanden at kende, også med en del snak om alt mellem himmel og jord.

Jeg har siden jeg startede, ikke oplevet andet end fremgang og en nu helt symptomfri ryg, ligesom jeg kan mærke, at min holdning via stærkere mave- og rygmuskler er blevet klart forbedret.

Jeg har også genoptaget min cykling uden problemer med rygge og nakke, så jeg kan kun sige, at jeg har været fuldt tilfreds med forløbet. Mine forventninger inden start var, at jeg skulle være uden smerter i ryg og nakke.

Det er helt og aldeles opfyldt. Så jeg kan kun anbefale Martin til andre, der har brug for en personlig træner.

Stella, 3X år

Hvad forventede du af Martin, som din personlige trænings vejleder? – "Min forventning var/er at få det bedre med min træning, at jeg får lært at gøre øvelserne ordentlig og lærer diverse maskiner at kende på den rigtige måde..

Og at finde ud af om mit "larmene knæ" kan blive bedre.." Blev disse forventninger indfriet? "- Mine forventninger er blevet indfriet.. Jeg får rigtig meget ud af min træning.. Jeg har lært rigtig meget.." Havde du nogle smerter, skader, generelle krops problemer som blev forbedret? "-

Jeg har haft smerter i ryggen omkring skuldrene.. Smerterne er der stadig, men slet ikk så meget som før.. Mit knæ.. Tjaa.. Det har det desværre ikk så godt..

Men jeg tror ikk det skyldes træningen, men mere at jeg har været fristet til at træne hver dag uden at tænke over hvad knæet kan klare.." Følte du at programmet og øvelserne var spændende og anderledes? "- Mine programmer og øvelser er lige mig.."

Følte du at øvelserne og programmet gav dig resultater i form af øget styrke, opstramning, mindsket problemer med ryg/andet eller evt. Vægttab? "- Er ikk typen som går på vægten.. Men jeg er næsten sikker på at der er sket vægttab.. Og jeg har også fået resultater med øvelserne.. Finder muskler som jeg ikk vidste findes før nu.."

Var timerne med Martin behagelige og forgik i med godt humør?

"- Må være ærlig og sige, at humøret altid er i top.. Ser frem til timerne, og ved jeg får trænet igennem.. Altid godt med en lille sang i pauserne.. ;-) " Ville du anbefale Martin til andre og hvis ja, hvorfor? " - Ja.. Det ville jeg.. Hvorfor.. Synes jeg har fået en del ud af timerne, og når jeg er tilfreds, håber jeg også at dem jeg anbefaler Martin til bliver det..

Har jo også anbefalet Martin til en veninde som nu bliver trænet med Martin..

" Hvad mener du der kunne være gjort bedre? "- Tjaa.. Jeg er virkelig tilfreds.. Og synes jeg har udviklet en bedre selvtillid efter jeg er startet..

Så ved ikke lige hvad jeg kan sige skal være bedre.." Andet , alt forskelligt som du måtte have lyst til at skrive? "- Er super tilfreds.. ;-)"

Lisbeth, 5x år

Martin var super inspirerende og det var nogle gode og anderledes øvelser - og har haft god brug af dem og ingen skader og tænker en del over hvordan jeg træne.

Det strammede op de rette steder. Martin var altid i super humør for en "gammel" kone som mig - der er sortseer om vinteren.

Jeg har allerede anbefalet Martin til andre. Så det var det hele værd.

Pia, 58 år.

Jeg har tidligere benyttet mig af et lille fitnesscenter.

Jeg fik en introduktion til maskinerne og blev derefter overladt til mig selv.

Da der så blev åbnet et nyt fitnesscenter i den kommune jeg arbejder i og det fremgik af hjemmesiden, at man kunne få tilknyttet en træner tænkte jeg, at nu ville jeg gøre noget godt for mig selv. Jeg ringede til centret og efterfølgende blev jeg kontaktet af Martin.

Vi aftalte vores første træningsseance og jeg var lidt spændt på, hvad det var der mødte mig, da jeg er 58 år og ikke har set et fitnesscenter indefra i årevis.

Mit møde med Martin var en god oplevelse. Vi snakkede lidt frem og tilbage om, hvad det var jeg ville og jeg ønskede min grundkondition, skulle blive bedre.

Jeg var spændt på, hvilke maskiner, jeg skulle stifte bekendtskab med.

Men der blev jeg glædelig overrasket.

Martin arbejder mest med håndvægte og stille og roligt er jeg helt klart blevet styrket i mine arme, ben og ryg.

Et rigtig god sidegevinst er, at min balance er blevet genoprettet (jeg vidste faktisk ikke, at jeg havde en meget svag venstreside) så jeg har ønsket atfortsætte med Martin som personlig træner i et yderligere forløb på 15 gange.

Martin er meget fleksibel, er altid klar når vi mødes, vi hygger os sammen på trods af den store aldersforskel, men på intet tidspunkt har jeg fortrudt mit projekt med at starte i et fitnesscenter. Jeg fortæller alle, hvor glad jeg er for at have Martin som træner, og jeg har da fået den første kollega til at tage et træningsforløb med ham – og jeg kan kun varmt anbefale ham til andre.

Miriam, 3x år.

Jeg havde Martin som personlig træner ad 5 gange, en forholdsvis kort periode som dog uden tvivl gav mig et rigtig positivt indtryk af ham, både rent fagligt som personlig træner, og personligt som et sympatisk menneske med humor.

Rent træningsmæssigt var Martin rigtig god til at ramme plet med øvelserne, som til fulde dækkede de behov og ønsker jeg havde givet udtryk for fra starten af.

De var varierende og krævende, uden at være umulige at leve op til. Han var samtidig god til at finde mine grænser og fornemme hvor langt han kunne trække mig ud over grænserne, og hvornår han skulle stoppe.

Jeg blev presset på en god måde, og følte altid at jeg fik noget ud af træningen, uden at jeg på noget tidpunkt mistede lysten til mere.

Rent personligt var Martin altid i godt humør og godt selskab, hvilket også har stor betydning, da man er tæt forbundet i den periode træningen står på – altid sympatisk og fokuseret.

Jeg vil helt sikkert anbefale Martin til venner og bekendte.

"Karina", 40 år

(Navnet er fiktivt grundet ønsket anonymitet)

Jeg kontaktede Martin, fordi han skrev, at han selv havde prøvet at træne sig op efter en skade. Når han selv havde prøvet at kæmpe sig ud af en skade, håbede jeg. at han også ville have forståelse for min kamp. J

eg var på vej ud af en depression og havde opdaget at fysisk træning havde en fantastisk virkning.

Jeg tror ikke, Martin havde haft andre kunder som mig, men det lod han sig ikke afskrække af: Han var god til at lytte til mine ønsker og han har været super god til at justere undervejs.

Jeg følte mig meget fremmedgjort over for at træne i et fitness center, så det er rart at have et program at gå frem efter, når jeg står ved siden af testosteron-drengene!

Jeg havde regnet med at blive introduceret for en masse maskiner, men det gjorde jeg ikke: Jeg fik noget meget bedre!

I mit træningsprogram er der mest øvelser med kabeltræk, vægte og på bold, og mange af øvelserne aktiverer flere muskelgrupper, særligt ”korset”-musklerne.

Man kan heller ikke bare lægge hjerne på hylden, for bare små ændringer i ryggens holdning betyder, at man ikke får udbytte af øvelsen.

Som nybegynder i et træningscenter, havde jeg brug for kompetent vejledning til at komme godt i gang og undgå at gøre skade på mig selv.

OG ikke mindst havde jeg brug for hjælp til at motivere mig selv. Martin blev mit svar på det hele.

Når jeg møder Martin for at træne, spørger han altid, om jeg er frisk. ”Ikke en skid” svarer jeg, men der går ikke særlig lang tid, så stiger pulsen, energien og humøret.

Rikke 4X år.

Da jeg henvendte mig til Martin var det med specifikke skader for øje. Jeg havde fået konstateret karpaltunnel syndrom og tennisalbue i højre arm, samt tennisalbue i venstre arm.

Desuden havde jeg også store problemer med ryggen.

Jeg havde levet med disse skader og smerter i en rum tid. For inden havde jeg opsøgt en psykoterapeut, hvilket også tildels havde hjulpet mig. Men jeg var ikke helt smerte fri og kunne ikke bruge min krop normalt. Martin udarbejdede nogle øvelser for mig, som vi trænede sammen i fitness centret. Desuden fik jeg også øvelser som jeg skulle gøre hver dag der hjemme. Træningen foregik altid i højt humør med behagelig snak mellem øvelserne.

Jeg har helt klar gjort min krop stærkere.

Jeg har ikke decideret tabt mig, men min krop er blevet opstrammet et par steder. Hvilket jo kun er en bonus.

Samtidig med at jeg har fået bugt med mine problemer og lever i dag uden smerter. Jeg ville uden tøven anbefale Martin til andre.

Jeg følte mig meget tryg i hans hænder. Han er professionel og ved hvad han gør. Jeg følger stadig det program Martin har lagt for mig og har tænkt mig at tage nogen opfølgnings timer på et tidspunkt.

Også for at sikre mig, at jeg stadig udføre øvelserne korrekt og for at tjekke om programmet evt. skal ændres.

Jeg må indrømme, at jeg synes det var mange penge at give for træningen. Men jeg har absolut ikke fortrudt, jeg har gjort det.

Det var en investering i mig selv, og jeg er kommet ud af det smerte helvede, jeg tidligere levede i.

Anja 4x år.

Hvad forventede du af Martin, som din personlige trænings vejleder? Jeg forventede professionel og kompetent vejledning, som kunne tage hensyn til mit skadet håndled

Blev disse forventninger indfriet? Ja, i høj grad Øvelserne er andeledes, og øger min opmærksomhed på min kropsstilling, vejrtrækning og brug af de rigtige muskelgrupper i de forskellige øvelser. Jeg oplever øget styrke og opstramning allerede efter kort tid.

Var timerne med Martin behagelige og forgik i med godt humør?

Ja Martin er meget opmærksom, fokuseret, rolig og behagelig at blive instrueret af.

Ville du anbefale Martin til andre og hvis ja, hvorfor? Ja, fordi han virker professionel og meget kvalificeret.

Tine 4x år.

Hvad forventede du af Martin, som din personlige trænings vejleder?

Det var lidt sjovt,for til at starte med,troede jeg bare at du ville lave et program til mig, og det var det. MEN! det var det jo så ikke. Blev disse forventninger indfriet?

Jeg blev meget positivt overrasket.Jeg syntes, at vi svingede rigtig godt sammen. og det var meget motiverende at der stod en, og ”piskede” mig til at yde mere. Havde du nogle smerter, skader, generelle krops problemer som blev forbedret?

Jeg synes helt klart,at jeg kan mærke en forskel.Og jeg selv er blevet mere bevidst om min krop. Følte du at programmet og øvelserne var spændende og anderledes?

Jeg synes, at det var fedt, at der blev lavet 2 forskellige programmer, de var afvekslende,og for det meste lige til at gå til.

Følte du at øvelserne og programmet gav dig resultater i form af øget styrke, opstramning, mindsket problemer med ryg/andet eller evt.

Vægttab? Jeg fornemmer selv, at kunne mærke en forskel, en form for opstramning visse steder. Men vil selvfølgelig gerne have mere af dette, men det må komme, når det er. Var timerne med Martin behagelige og forgik i med godt humør?

Martin er en meget behagelig fyr at træne med. Martin er sød og let at snakke med om alt muligt, så det var en fornøjelse. Det var dejligt, at der også var tid til at fjolle og grine, det gjorde det hele lidt lettere.

Ville du anbefale Martin til andre og hvis ja, hvorfor?

Jeg ville helt klart kunne anbefale Martin til andre. For hans behagelige væsen og hans engagement i mig og mine problemer/kropslige udfordringer.

For at være god til at lytte og rette ind, hvis noget ikke lige fungerede.


Home Hjem | Tilbage til Sunde Artikler

 

*}